Jornada 8 - El fred i el Vic dobleguen al FC Vilafranca.

Partit per oblidar i pensar ja en la visita de l'Olot el proper dijous. Destacar el debut del juvenil Ruben.

Continua la mala ratxa de partits disputats al camp UE Vic. Desprès d'una primera part on els dos equips buscaven la porteria contraria amb mes o menys encert i que varen tenir els dos equips ocasions per inaugurar el marcador, es va arribar al descans amb empat a cero.

En la segona part el Vic va buscar amb mes insistència i convicció la porteria del Vila, l'equip no estava, s'el notava nerviós, es precipitava en les jugades, es fallava en defensa (es el fort de l'equip), a rel de tot aixo el equip contrari s'animava mes i els contraatacs cada vegada mes perillosos, fins que arriba el minut 64' en el que el jugador visitant Pol Coll marca el 1-0. El Vila va intentar reaccionar i va tenir algunes ocasions de marcar, pero de nou al minut 75 Pol Coll realitza una gran jugada i fa el 2-0, i en el temps de descompte va arribar el 3-0.

Destacar el debut del juvenil de la Fundació Rubén, el qual el mister Puchi li va donar uns minuts.

DADES TÈCNIQUES

UE VIC: Buetas, Marc Garcia, Jordi Pla, Molist, Alexis Sanchez (Martí Soler), Pol Coll, Albert Soler ( Bernat), Marc Casas (63' Puigdesens), Solernou, Roger Casas, Marcel Verdaguer.

FC VILAFRANCA: Miguel Ramos, Javi Gonzalez (86' Ruben), Domínguez, Ismael, Dani Antolinez, Puchi, Marcos, Valerio, Bacaicoa, Naca (69' Guti), Oriol Molins (77' Font).

ÀRBITRE: Arnau Llopart Carbó (Barcelona), Mireia Pedret Izquierdo / Carlos Ferrero Mansilla.

TARGETES: Alexìs Sànchez / Javi Gonzàlez, Domínguez, Rubén

GOLS: 1-0 64' Pol Coll, 2-0 75' Pol Coll, 3-0 92' Bernat